Liisi Abikokk 2013-07-25 00:53:43 |
Külastasime nädalavahetusel Kivi Kõrtsi Alatskivil. Olen sealt mitmeid kordi mööda sõitnud, kuid kuna üldiselt püüan vältida igasuguseid kõrtse ja pubisid, siis sisse polnud veel astunud. Ka seekord oli plaan lõunatada hoopis Apollo Belvederes, aga Alatskivi lossist öeldi, et koht on oma uksed sulgenud ja lossi restoran oli samuti sel ajal reserveeritud. Seega võtsime istet Kivi Kõrtsis. Interjööris oli kasutatud vahvaid vanaaegseid asju nagu vanad fotoaparaadid, humoorikad teatesildid, kannud-kruusid jms. Esiti paistsid seinapeal olevast menüüst silma wrapid, burgerid, seljanka, seega ootused olid üsna madalad. Menüüst aga leidsime hoopis huvitavamaid toite. Mina valisin koorese sibulasupi kukeseentega, mis maitses väga mõnusat. Mees sõi hakkšnitsli muna ja juustuga ning jäi ka väga rahule. Lauakaaslased valisid veel rohelise sibula salati, ahjuliha kukeseentega, paneeritud koha ja kamakreemi, mille kohta öeldi ka vaid kiidusõnu. Meie maiustasime veidi seisnud välimusega pavlovaga, mis kahjuks jäi pearoogadele kõvasti alla. Aga kokkuvõtvalt jäime Kivi Kõrtsi toitudega väga rahule ja ei põlga ka järgmisel korral sinna sisse põigata. | |
Kat33 Kokaõpilane 2014-04-09 18:24:04 |
Meie külastasime Kivi Kõrtsi 2013 septembris. Astusime sisse teadmata, millega on tegu, oli lihtsalt soov hommikukohvi juua. Sisseastumine kujunes aga ka hommikusöögi nautimiseks. Mina võtsin wrapi, millest ootasin, et kindlasti pisike nagu enamikes kohtades, kuid kui ette toodi üllatusin meeldivalt. Tegemist oli suure ja mahlase suutäiega, milles oli täidist nii et üle ajas. Meie seltskonnast söödi veel pelmeene, mida oli samuti taldrikutäis. Kohvi oli samuti maitsev. Lisaks oli meeldiv kõrtsi atmosfäär. Seintel nagu eelnevalt öeldud oli nt näitus erinevate ajastute fotoaparaatidest. Süüa sai ka väljas. Samas majas asub tualett ja pood igasugu pudipadiga. Meie seltskond jäi kohaga igati rahule. | |