Õhtustasime sõbrannadega täna Antoniuse hotelli restorani väliterassil. Väliterass oli mõnusalt väike, kuid pisut väsinud ilmega.
Valisin terassimenüüst tomati bisque jogurtikreemiga ning põhimenüüst marineeritud kohafilee Antoniuse majoneesi,
Eesti punase kalamarja ja rohelise salatiga. Tomati bisque oli hästi siidine ja tuntavalt basiilikune. Kohafilee hõrk ja kerge. Magusaks soe shokolaadi-fondant metsmaasika toormoosi ja mustsõstrajäätisega, kõrvale kohv. Fondant oleks võinud seest veidi vedelam olla, aga pani sellegipoolest õhtule magusa punkti.
Meiega samal ajal istus väliterassil veel paar inimest ja vaevalt restorangi esmaspäeva õhtul täis oli, kuid ooteaeg tundus sellegipoolest pisut pikk. Teenindaja oli meeldivalt lahke. Õhtu jahenedes pakuti kenasti soojendamiseks pleede või sissekolimise võimalust. Üldkokkuvõttes jäime rahule ja kindlasti valime mõne pidulikuma sündmuse tähistamiseks Antoniuse hotelli uuesti.