Sussukas Abikokk 2013-01-31 09:59:38 |
Tere!
Kas kellelgi on kogemusi ise tehtud taignaga ehk valmis tehtud saia/saiakestega, mis külmutatakse ära ja siis kui on kiire, võtad sügavkülmast, paned ahjuplaadile, lased sulada ja paned ahju? No nii nagu neid poes müügil on.
On kellelgi kogemusi millise taignaga seda tasub teha, millisega mitte?
Nii hea oleks hommikul esimesena ärgates visata plaaditäie saiakesi ahju ja selle lõhnaga äratada teised pereliikmed. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-01-31 12:28:42 |
Ma teen küll nii, et valmistan suurema koguse tainast, vormin-kergitan ja siis külmutan pooled või ka rohkem. Olen teinud pärmi- ja pärmi-lehttainaga. Aga arvan, et pea igasuguse tainaga saab. Ainult et ma ei soovita üles sulatada, poe omadel on ju ka peal kirjas, et kohe ahju, küpsemisaeg lihtsalt pikeneb natuke. | |
Sussukas Abikokk 2013-01-31 13:06:25 |
Suured tänud! Nädalavahetusel läheb küpsetamiseks tavalise pärmitaignaga. Panen siis ühe plaaditäie sügavkülma ka. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|