Petu Abikokk 2012-11-25 13:02:53 |
Seal oli buffet'le mingi cherry pakkumine ja sellepärast ma sattusingi sinna.
Rikkalik buffet :D
Külmalual vinegrett (no midagi umbes nagu selveri oma), viineritega kartulisalat, marineeritud kurgid (Poola? klassikaline supermarketi toode), segi valatud marineeritud shampinjonid ja kännumamplid (ka supermarketites saadaval olevad asjad), punasevõitu marinaadis heeringas (ka kindel purgivärk) ja siis veel mingi lahtine pirukas lõhega. Natuke quiche'i stiilis.
Suppideks kreemjas lõhesupp ja borsh. Viimane oli isegi enamvähem
Praeks kuivaks küpsetatud seakaelaviilud, ploomikastmes kanakintsud, kõrbenud kotletid; praelisandiks tatar, ahjukartulid ja ohtra suhkruga hapukapsas.
Tõelised vene köögi pärlid, nagu restorani kodulehkülgki lubab: kodune toit vene köögi varasalvest. See oli kõik nii jabur, et isegi vihaseks ei teinud, ainult naerma ajas.
Vbl pole a la carte nii hull, aga seda võib minu poolest keegi teine proovida. Korralikke söögikohti on Tallinnas piisavalt. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|