Meeri Kokaõpilane 2012-01-13 15:35:17 |
Marineerisin silmusid selle retsepti järgi: http://www.opikook.ee/artikkel33.html Nüüd on purgid terve öö külmas seisnud, kuid marinaad ei ole kallerdunud. Kas saab kuidagi veel päästa? Marinaad välja valada ja uus teha zhelatiiniga või rikuks see silmud ära? | |
Zapxpxau Abikokk 2012-01-13 18:56:19 |
Kuna seal marinaadis tardainet ei olnud, siis peaks neid kalu vist natuke aega selles segus keetma, et natukenegi kleepjaks muutuks? Ma ei ole kunagi silmusid söönud, tean ainult, et näiteks räimest vaevalt nii palju tardainet saab, et see oma keeduvee tarrendiks muudaks, aga angerjas on küll selline, millest hõlpsalt tarrendi teha saab. Olen silmuvõhik. Kui kindlasti ei ole mingeid tarretumise märke, siis ma arvan, et võid küll uue vee peale teha, kasuta sama vedelikku kui võimalik sest kalad on sinna oma maitse juba lisanud, ja lisa želatiini. | |
Seenekas Abikokk 2012-01-14 15:38:21 |
Mina silmusid uuesti läbi ei keedaks, kaotavad sellega oma mõnusa krõmpsu maitse. Küll aga kallaks marinaadi nende pealt ära ja lisaks veidi želatiini. Enne aastavahetust praadisin räimi munaga, et hiljem marineerida, ja üllatus-üllatus, marinaad tardus ära. Peale valasin kuumalt. Millegipärast järgmisel korral seda ei juhtunud, kuigi omast arust tegin kõik samamoodi. | |