Antoine Kokaõpilane 2009-09-07 23:43:55 |
Parim paik hommikueineks - "Kompot" (peatänaval Deribassovskajal). Fantastiline kontseptsioon stiilis "vanaema juures". I kompot budjet! Lõuna-õhtusöök - sealsamas kõrvalmajas "Steak House". Lihtsalt kõik on õige! Lebotamiseks, aga miks mitte ka pikemaks pärastlõunaseks veini-õhtusöögiks - "Datsha". Milline avarus! Terrassiga koos ca 1000 kohta ja samas tundub sulle, et see kõik on just sinu jaoks - ei mingit laudatunnet. Odessas yldse, aga "Datshas" eriti, on kohustuslikuks roaks kambala nimeline kohalik kala, midagi meie lesta sarnast. Võib kyll veidi korruptiivsena tunduda, aga ei ole seda mitte - kõik nimetatud kohad kuuluvad yhele omanikule. Siit ka mõningased kattumised stiilis - nt voolava veega vann keset söögisaali jne. Ja kindlasti ei ole Odessa heade söögikohtade nimekiri sellega veel lõpetatud. Igal kohal on oma nägu ja oma tegu. Eemale soovitaks ainult hoida tex-mex kohast nimega "Estrellita". See, et nad oma tacod-tortillad-nachod ise kypsetavad, oleks ju igatu kiiduväärne kui need ainult syya ka kõlbaksid. | |
Profa Abikokk 2011-01-11 10:29:24 |
Antoine:
Kambala, (vene keeles камбала) ongi eesti keeles lest :)
Odessas yldse, aga "Datshas" eriti, on kohustuslikuks roaks kambala nimeline kohalik kala, midagi meie lesta sarnast. |
|