Liiseli Abikokk 2009-08-13 12:45:42 |
Uus köök planeerimisel ja mõtisklen parasjagu valamu üle. Et siis mis materjalist - kas roostevaba teras või graniit. Kas kellelgi on graniidist (Franke, Blanco) valamutega kogemusi? Tasub see investeering ära? Liiseli /unistab/ | |
Kaneelikang Kokaõpilane 2009-08-13 17:37:30 |
Meil on Franke kivivalamu. Ja segisti on sama firma oma, osaliselt kivist. Olen lõputa tänulik oma abikaasale, kes mitu aastat tagasi köögis remonti tehes kivivalamu mõttele tuli. Minu meelest on teda väga lihtne hooldada ja hea kasutada ja ilus on ta loomulikult ka. | |
Liiseli Abikokk 2009-08-13 19:26:01 |
Kaneelikang - mis värvi teil on? Mõtlen, kas tumedale pinnale jäävad veeplekid paistma. | |
Kaneelikang Kokaõpilane 2009-08-13 21:27:34 |
Meil on selline, noh, mis sõna see nüüd õige oleks, äkki liivakarva. Aga ta on kirju. Mitte ühtki plekki pole näha! Algul ajas see mind segadusse, et kuidas ma nüüd pesen plekkideta, pealtnäha puhast kraanikaussi? Aga harjusin ära, pesen, sest tean, et on vaja pesta. Ajapikku on kausi põhi muutunud pisut tumedamaks, küllap seda värvib meie vesi. Ma arvan, et see materjal ise tingib selle, et plekke pole näha, olenemata valitud värvitoonist. | |