Makaronid külmsuitsulõhe ja spinatiga

Kasuta fusilli või penne makarone ning külmsuitsulõhet või -forelli. Mõnusalt kiire roog. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g fusilli või penne makarone

vett ja soola keetmiseks

Kaste:

2 sl rapsi- või oliiviõli

100 g külmsuitsulõhet või -forelli

2 küüslauguküünt

3-4 dl 35% rõõska koort

150-200 g külmutatud hakitud spinatit (nt Härmavili hakitud spinati portsjonid)

0.5 tl musta pipart

Valmistamine

Sulata hakitud külmutatud spinat mikroahjus või tõsta lihtsalt veidi varem toatemperatuurile sulama.

Kuumuta suures potis vesi keemiseni, maitsesta soolaga ning lisa makaronid. Keeda makaronid al dente.

Samal ajal kuumuta praepannil õli. Lisa hakitud küüslauk ja tükeldatud suitsukala ning prae tasakesi 1-2 minutit. Lisa spinat ja rõõsk koor ning kuumuta keemiseni.

Nõruta makaronid, sega kastme hulka. Serveeri kohe.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

piret
postitatud 06.03.2013 13:17

Kuumsuitsulõhe olemasolul kasutasime seda ja söök sai väga maitsev!

Liis
postitatud 13.11.2015 08:31

Superhea! Küüslaugu asemel kasutan tavaliselt päikesekuivatatud tomateid. Eriti meeldib mulle see rammus kaste (väga hästi sobib tavaline kohvikoor ka)!!! :)

Kaare
postitatud 23.01.2017 21:51

Väga maitsev, lapsed ka kiitsid!