Ürdi-mozzarellatäidisega grill-leib

Suviste ürtide, või ja mozzarellaga täidetud nisuleib keeratakse fooliumisse ja küpstatakse grillil, kuni täidis on mõnusalt sulanud.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 päts nisuleiba

100 g toasooja pehmet võid

kimp hakitud maitserohelist - näiteks

basiilikut või murulauku või leeskputke või peterselli

125 g mozzarella juustu või kitsejuustu

Valmistamine

Haki ürdid ja küüslauk, peenesta mozzarella või kitsejuust, sega toasoe pehme või hulka.

Tee leivapätsi sisse sügavad sisselõiked, määri seest ürdi-mozzarellaseguga.

Keera leib fooliumisse ning küpseta kuumal grillil/sütel, kuni täidis on sulanud.

Loe veel:

Retseptiidee on Soome veebilehelt Ruokala,tv (Yrtti-mozzarella-täytteinen grillileipä). Retsepti testisid Nami-Nami toimetajad Kaare Sova ja Martiina Anni, pildi tegi Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

hexy
postitatud 21.04.2010 09:47

suuuuuuuur hitt meie griipeo laual

Üllekas
postitatud 10.05.2011 12:33

Ürdi-mozzarellatäidisega grillleib oli mõnus suutäis. Kasutasin ciabattat. Määrde kogus on ikka päris suur ja minul jäi seda järgmiseks korraks ka :)

Kaare
postitatud 02.05.2019 09:50

Minu arvates saab parima tulemuse kvaliteetsest talusaiast (potisaiast/haputainasaiast), millel on juba enne grillimist mõnusalt krõbe koorik.

Martiina
postitatud 02.05.2019 13:13

Oi, see sai on nii maitsev! Just selline hea roog, mida esimesena grillil valmistada, et siis liha ootavad külalised veidi nälga kustutada saaks :)