Taipärased kalkunilihast hakk-kotletid

Hakitud kalkuni kintsulihast vürtsikad hakk-kotletid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g kalkunihakkliha

1 sl Tai punast karripastat

1 tl nam pla kalakastet

1 sl riivitud värsket ingverijuurt

2 sl seesamiseemneid

2-3 sl hakitud värsket koriandrit

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Serveerimiseks:

keedetud riisinuudleid või jasmiiniriisi

Valmistamine

Sega kalkuni hakkliha punase karripasta, kalakastme, hakitud koriandri, riivitud ingveri ja seesamiseemnetega. Maitsesta soola-pipraga.

Vormi märgade käte abil lamedad hakk-kotletid või -pallikesed ning prae mõõdukal kuumusel õlis mõlemalt poolt või ümberringi kuldpruuniks.

Serveeri värske salatiga või keedetud riisi või riisinuudlitega.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

LISA KOMMENTAAR

JuliaK
postitatud 21.02.2017 22:41

Väga mõnus retsept! Koriandri asemel läks käiku petersell ning kalakastet ei pannud üldse. Aga see karripasta andis küll väga hea meki. Ning pole enne selle peale tulnudki, et seesamiseemneid kotletimassi sisse panna. Huvitav!

Ilse
postitatud 04.10.2017 08:35

Teravad ja mõnusad.