Kõrvitsa toorsalat pohladega

Lihtne salat põhiroa lisandiks või kergeks eineks.

Kui soovid toekamat salatit, siis lisa hapukoort või majoneeskastet (viimasel juhul ei sobi salat siis enam veganitele, kui just sojamajoneesi ei kasutata).

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g jämedalt riivitud kõrvitsat

1 dl pohli

1 magushapu õun

1-2 sl puhastatud ja röstitud kõrvitsaseemneid

Valmistamine

Püreesta pooled pohlad vähese suhkruga või suru kahvliga katki. Lisa riivitud kõrvits, õun ja ülejäänud pohlad ning sega ühtlaseks. Sega juurde röstitud ja hakitud kõrvitsaseemned.

Soovi korral kasuta mahedat õli- või majoneeskastet.

Kaie Mei retsept ilmus ajakirjas Oma Maitse (November 2006). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 18.09.2010 18:32

Lisasin natuke kõrvitsaõli ka, väga mõnus mahlane salat. Võib öelda, et uus lemmik. :)

Pille
postitatud 03.09.2017 23:07

Itakese tehtud pilt:

Kaare
postitatud 03.09.2017 18:37

Maitsev!