Maksakaste basiilikuga

Hakitud veise- või seamaksast valmistatud lihtne argiroog. Sobib hästi keedetud kartulitega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g hakitud sea või veise maksa

1 sibul

1 sl õli praadimiseks

3 dl vett

2.5 dl 10% rõõska koort

1 sl nisujahu

2 tl kuivatatud basiilikut

1 tl kanget sinepit

veidi kuivatatud majoraani

Valmistamine

Koori ja haki sibul, hauta pannil õlis klaasjaks.

Lisa hakitud maks. Sega puulusikaga või -spaatliga läbi, siis lisa vesi ja rõõsa koorega segatud jahu.

Lisa maitseained ning kuumuta umbes 5 minutit.

Loe veel:

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (Basilikalla maustettu jauhemaksakastike)

LISA KOMMENTAAR