Šveitsi võileivad

Veidi teistsugused ahjuvõileivad, sobivad hästi hommikusöögiks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu saia

4 sl majoneesi

4 keedetud muna

8 viilu juustu - nt Emmentali või Šveitsi juustu

Valmistamine

Koori keedetud munad, lõika pikuti pooleks. 

Määri saiaviiludele majoneesi. Tõsta peale munapoolik, lõikepind allpool. Kata juustuviiluga.

Tõsta ettevaatlikult ahjuplaadile ja küpseta 200kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni juust on sulanud.

Serveeri salatiga.

Retsept on lihtsustatud variant 2008. a. Oma Maitses ilmunud retseptist. Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Bibu
postitatud 01.02.2009 20:32

Tõeliselt mõnusad pühapäevahommiku kaaslased, samas imekerge valmistada. Maitsekombinatsioon meenutab tõepoolest vana head Šveitsi:)

Hexy
postitatud 02.04.2014 09:51

Tõesti mõnus võileib!

Kaare
postitatud 03.03.2016 10:00

Kui juhtub, et mõni keedumuna jääb külmkappi seisma, siis see on hea võimalus nende kasutamiseks. Või siis teha saiu pärast munadepühi :)

Eve Aria
postitatud 12.04.2020 21:18

Need on maitsvad, kinnitan!

Merike Erilaid
postitatud 14.04.2020 17:50

Nami-Nami retseptikogu, täitsa õnnestus! ;)