Arbuusikokteil džinniga

Suvine alkoholikokteil.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

0.5 väiksemat arbuusi

2 laimi mahl

6 sl suhkrut

10 cl džinni

toonikut klaaside täitmiseks

jääkuubikuid

Valmistamine

Püreesta arbuusi viljaliha, laimimahl, suhkur ja džinn ühtlaseks. Kurna läbi sõela jääkuubikutega täidetud pokaali. Lisa toonik.

Retsept on Rootsi ajakirjast Maison Mat & Vin (juni/juli 2005, Vannbombe). Pildi tegi KOOGI KATA.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 17.06.2010 00:42

Kuuele sellest küll ei jätkunud. :) Läbi sõela kurnamise võib vabalt ära jätta.