Küpsetatud leibjuust

Ahjus küpsetatud leibjuustu serveeritakse murakamoosiga. Lihtne ja mõnus.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200-250 g leibjuustu

1 dl 35% rõõska koort

2 sl rummi soovi korral

Serveerimiseks:

murakamoosi või -kompotti

Valmistamine

Sega rõõsk koor ja rumm. Lõika leibjuustukettapoolik kaheks ja aseta väiksemasse ahjuvormi. Vala peale rõõsk koor. Küpseta 180kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni juust on pehmenenud.

Serveeri soojalt, kõrvale paku murakamoosi või -kompotti.

PS Kui Sul ahju pole, siis võid juustu soojendada ja pehmendada mikrolaineahjus. Kuumuta paar minutit täisvõimsusel.

LISA KOMMENTAAR