Astelpaju-riisihelbepuder

Hommikupuder astelpajumarjade ja -mahlaga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 l veega lahjendatud astelpajumahla või -siirupit

1 dl astelpajumarju

4 dl riisihelbeid

0.5 dl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

Valmistamine

Mõõda potti veega lahjendatud astelpajumahl või -siirup, astelpajumarjad ja riisihelbed. Kuumuta keemiseni, siis keeda 3 minutit. 

Võta pott tulelt ning lase kaane all 3 minutit haududa. Maitsesta puder suhkru ja vanillsuhkruga ja serveeri.

Pereköögi retsept (jaanuar 2006), veidi mugandatud. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 28.06.2009 21:47

Lisasin juurde soola ja suhkrut. Maitses hea.

Pille
postitatud 18.02.2016 14:38

Zoozi tehtud foto:

Kaare
postitatud 18.02.2016 10:38

Mõnus, aga lahjendasin mahla piimaga.

ÕunaIiris
postitatud 25.02.2016 12:17

Kõlab väga hea mõttena.

Moonika King
postitatud 13.04.2016 14:13

Tänane päev algas just täpselt selle astelpaju-riisihelbepudruga - imehea!

Kristel Järva
postitatud 10.02.2020 09:49

See on imeliselt maitsev puder ja sobilik ka külla tulnud veganitele.