Vaarika-toorjuustukreem

Lihtne suvine dessert, mida võib teha tavalise või mascarpone-toorjuustuga.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g värskeid vaarikaid

2 sl suhkrut

250 g mascarpone toorjuustu

2 dl 35% rõõska koort

Valmistamine

Pane 12 ilusamat vaarikat kaunistamiseks kõrvale.

Sega ülejäänud vaarikad peensuhkruga ning pane võimaluse korral 2 tunniks sügavkülma. 

Vahusta mascarpone elektrimikseriga pehmeks vahuks, siis lisa kergelt vahustatud rõõsk koor. Võta vaarikad sügavkülmast välja, sega õrnalt mascarpone-kreemi hulka.

Jaota saadud kreem väiksematesse magustoidupokaalidesse ja hoia serveerimiseni jahedas. Kaunista vaarikatega ja serveeri.

Retsept on mugandatud BBC ajakirjast Olive (June 2006, Raspberry and mascarpone creams)

LISA KOMMENTAAR