Spagetid avokaadopestoga

Kreemjas ja omapärane pastakaste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

450 g spagette

vett

soola

Avokaadopesto:

15 g värsket basiilikut

1 poolküps avokaado

0.5 sidrunit

6 sl oliiviõli

1 küüslauguküüs

1 punane tšilli (eemalda seemned)

40 g värskelt riivitud parmesani (pluss veel veidi parmesanilaaste serveerimiseks)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda spagetid rohkes soolaga maitsestatud vees 'al dente'.

Samal ajal valmista avokaadopesto. Poolita poolküps avokaado, eemalda kivi. Uurista viljaliha välja, pane köögikombaini. Lisa sidrunimahl, basiilikulehed, hakitud küüslauk ja oliiviõli. Püreesta kergelt, nii et saad pesto-laadse veidi tükilise kastme.

Lisa peenestatud punane tšilli ja riivitud parmesan, siis maitsesta soola-pipraga.

Nõruta keedetud spagetid, lisa avokaadopesto ja vajadusel maitsesta veel veidi. Jaota nelja soojendatud kausi vahel ning serveerimisel lisa veel parmesanilaaste.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Delicious. Pildi tegi ZOOZI.

 

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 22.11.2009 19:40

Väga maitsev sai.