Tortiljapitsa

Kiiresti valmiv tuunikala 'pitsa', mille aluseks kasutatakse valmis nisutortiljat.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 pehmet nisutortiljat

1.5 dl (itaaliapärast) tomatikastet

4 tomatit

185 g purk õliga tuunikalakonservi

1 sl punet

150 g riivitud juustu

Valmistamine

Tõsta nisutortiljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri peale tomatikaste, viilutatud tomatid ja nõrutatud tuunikala. Puista peale pune ja riivjuust.

Küpseta 250kraadises ahjus 7-10 minutit.

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (1/2005, Tortillapizza). Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Liina
postitatud 07.10.2010 21:52

Hea ja lihtsalt valmiv.

Liina
posted on 14.09.2015 10:20

Pilt ka:

Martiina
postitatud 14.09.2015 11:09

Meie sagedane "laisk" õhtusöök. Õhuke krõbe põhi meeldib tervele perele väga. Kattena kasutame sageli seda, mis kodus on, tuunikalaga variant sai väga maitsev!