Banaanikook

Toorjuustukreemiga banaanikook, mille valmistamisel on kasutatud jogurtimajoneesi.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl suhkrut

4.5 dl nisujahu

2 tl söögisoodat

1.5 dl vett

näputäis soola

2-3 purustatud küpset banaani

2.5 dl jogurti- majoneesi

Toorjuustukreem:

200 g maitsestamata toorjuustu

2 sl pehmet võid

2 dl tuhksuhkrut

2 tl vanillisuhkrut

Valmistamine

Sega suhkur, jahu ja sooda. Lisa vesi, püreestatud banaanid, sool ja majonees.

Määri kaks Ø 24 cm lahtikäivat koogivormi võiga, jaota tainas kahe vormi vahel. Küpseta 175kraadises ahjus 45 minutit. Jahuta.

Kreemi jaoks sega toaseo toorjuust pehme võiga, sega juurde tuhk- ja vanillsuhkur.

Määri toorjuustukreem ühele koogipõhjale, tõsta teine peale.

Pereköögi retsept (Detsember 2004)

LISA KOMMENTAAR