Toorjuustukreemiga banaanikook, mille valmistamisel on kasutatud jogurtimajoneesi.
2 dl suhkrut
4.5 dl nisujahu
2 tl söögisoodat
1.5 dl vett
näputäis soola
2-3 purustatud küpset banaani
2.5 dl jogurti- majoneesi
200 g maitsestamata toorjuustu
2 sl pehmet võid
2 dl tuhksuhkrut
2 tl vanillisuhkrut
Sega suhkur, jahu ja sooda. Lisa vesi, püreestatud banaanid, sool ja majonees.
Määri kaks Ø 24 cm lahtikäivat koogivormi võiga, jaota tainas kahe vormi vahel. Küpseta 175kraadises ahjus 45 minutit. Jahuta.
Kreemi jaoks sega toaseo toorjuust pehme võiga, sega juurde tuhk- ja vanillsuhkur.
Määri toorjuustukreem ühele koogipõhjale, tõsta teine peale. Pereköögi retsept (Detsember 2004)
Banaanikook
Toorjuustukreemiga banaanikook, mille valmistamisel on kasutatud jogurtimajoneesi.