Idamaine lõhesupp

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 dl vett

4 dl kookospiima

300 g marineeritud ja ribadeks lõigatud forelli või lõhefileed

1 suurt ratasteks lõigatud sibul

1 pakk vokiköögivilju

100 g lehter-kukeseeni või šiitake seeni

100 g päikesekuivatatud tomateid koos marinaadiga

1 sl karripastat

2 kalapuljongikuubikut

1 cm jupp peenestatud tšillikauna või 0.5 tl tšillipulbrit

2 dl spagette

2 sl sidrunimahla

tilli

Valmistamine

Kalla vesi ja kookospiim suurde potti ning kuumuta keemiseni. 

Lisa kõik ained retseptis toodud järjekorras. Tšilli kogust reguleeri vastavalt soovitud tulisusele.

Peale makaronide lisamist keeda suppi veel 5 minutit.

Serveeri nt lõhepirukatega.

Soomlaste Myllyn Paras Oy retsept (Itämainen lohikeitto)

LISA KOMMENTAAR