Tatar suitsuvorsti ja päikesekuivatatud tomatiga

Tatrast saab muudki maitsvat peale tatrapudru - näiteks salatit.

Kui keedetud tatart on üle jäänud, siis võib seda ka siin salatis kasutada - sel juhul prae see pannil koos teiste ainetega läbi.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

350 g tatratangu (u 4 dl)

2 sl õli

1 l vett

3 küüslauguküünt

1 sibul

100 g viilutatud suitsuvorsti

3-4 hakitud pehmet päikesekuivatatud tomatit

peotäis rukolat e. põld-võõrkapsast

peotäis basiilikut

soola ja musta pipart

Valmistamine

Prae tatar potis õlis kergelt läbi. Lisa kuum vesi ja sool ning keeda tatart tasasel tulel 15-20 minutit, kuni tatar on peaaegu pehme ja vesi imendunud.

Pruunista pannil õlis hakitud sibul, küüslauk ning suitsuvorstiviilud. Sega keedetud tatrapudru hulka. Lisa hakitud päikesekuivatatud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.

Igale tatrasalatiportsule tõsta peotäis ribadeks lõigatud või rebitud rukolat ja basiilikut.

Salat on mõeldud soojalt söömiseks, ent jahtunult on see ka täitsa maitsev.

Loe veel:

Anni Arro retseptiidee. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Vike
postitatud 30.04.2012 20:34

Tegime kodus, kuid ilma salatita. Lisasime päikesekuivatatud tomatit kohe kamaluga. Väga maitsev toit sai :)