Klassikaline prantsuse selleriremulaad céleri rémoulade sobib hästi eelroaks, ent ka liharoogade lisandiks.
300 g kaaluv juurseller
4 sl majoneesi
1 sl Dijoni sinepit (mitte terasinepit!)
maitse järgi sidrunimahla
soola ja musta pipart
peenelt hakitud peterselli või sellerilehti
Sega majonees sinepiga, maitsesta sidrunimahla ning soola ja pipraga. Sega juurde hakitud maitseroheline.
Koori seller ja lõika peenikesteks tikkudeks (nn julienne) või riivi jämeda riiviga. Sega kohe kastmega.
Proovi näiteks Hellmann'si majoneese. Kui kasutad nende veganmajoneesi, sobib selleriremulaad ka täistaimetoitlastele.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Maitsev, pole ime, et Prantsusmaal nii armastatud!
Selleriremulaad
Klassikaline prantsuse selleriremulaad céleri rémoulade sobib hästi eelroaks, ent ka liharoogade lisandiks.