Adravõi ehk munavõi kartulitega

Vanad eestlased kasutasid adravõid ehk kartuli-munalisandiga võid tavalise või asemel leivakattena. Adravõid võib pakkuda nii soojalt kui ka külmalt.
Sobib ülestõusmispühadelauale.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g võid

1-2 keedetud muna

100-200 g keedetud kartulit

maitse järgi soola

Valmistamine

Vahusta või, lisa hakitud või riivitud muna. Maitsesta soolaga ning hõõru puulusikaga ühtlaseks massiks.

Tambi värskelt keedetud kartulid pudruks, lisa munavõi ja hõõru taas ühtlaseks.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 27.03.2017 19:27

Mulle meeldis!

Anneli Ernits
postitatud 29.03.2018 09:39

Pole sellist varianti kuulnudki. Peab kindlasti proovima.