Soe tatra-seenesalat

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

1 hakitud sibul

2 jämedalt riivitud porgandit

2 dl e. 150 g tatratangu

5 dl kuuma vett

250 g tükeldatud mahedamaitselisi seeni - nt

austerservikuid ja/ või šampinjone

soola ja musta pipart

hakitud värsket peterselli

Valmistamine

Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa sibul ja porgand ning prae umbes 5 minutit tasasel tulel, kuni sibul on veidi pehmenenud.

Lisa tatratangud ja prae läbi (umbes 1 minut).

Lisa kuum vesi. Kata pott kaanega ning hauta tasasel tulel 15-20 minutit, kuni tatar on küpsenud.

Samal ajal prae pannil tükeldatud seened õlis läbi. Sega valmis tatra hulka, lisa hakitud ürdid ja serveeri.

Nipid ja soovitused:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

J.
postitatud 01.09.2012 15:59

Valmistasin kasutades röstimata tatart, tuli kergelt toortatrale omase maitsega, muidu lihtne, kiire ja maitsev.

Hexy
postitatud 04.11.2020 22:15

Maitsev!