Kappa Maki sushi

Vegetaarne (ja vegan!) sushi

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

keedetud ja maitsestatud sushiriisi

värsket kurki

Japanese-Choice wasabi-pastat

Japanese-Choice nori-lehti

Valmistamine

Valmista esmalt sumeshi ehk sushiriis selle retsepti järgi.

Aseta nori-leht niisutatud bambusmatile. Kata pool vetikalehest sushiriisiga. Tee riisile süvend, maitsesta vähese wasabiga ja aseta keskele kurgikang.

Keera sushi bambusmati abil rulli ja lõika juppideks.

Kui serveerid sojakastmega, siis vajadusel kasuta gluteenivaba Tamari-sojakastet!

Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 25.08.2010 18:03

Hästi maitsestatud riisi puhul piisas tõesti vaid kurgitäidiselt ja maki-rullid said väga head.

Hexy
postitatud 23.09.2014 14:31

Ma panin wasabit natuke liiga lahke käega, aga nohh pole hullu :)

Martiina
postitatud 15.10.2015 09:19

Hea ja lihtne, samas maitsev sushi.