Vokiroog halloumi juustuga

Külmutatud vokisegu abil saab kiiresti maitsva lõuna- või õhtusöögi valmistada. Apelsini ja ingveri kooslus on väga meeldiv!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g Härmavili külmutatud vokisegu

1 sl rapsiõli

1 sl riivitud värsket ingverijuurt

1 dl apelsinimahla või 1 suure apelsini mahl

0.5 tl soola

250 g halloumi juustu

Valmistamine

Prae ettevalmistatud aedvilju kuumas õlis vokk- või praepannil pidevalt segades 3-5 minutit. Lisa ingver, apelsinimahl ja sool. Sega, kata kaanega ja hauta veel mõned minutid.

Samal ajal prae juustuviilud õlisel (grill)pannil.

Jaota aedviljad koos kastmega taldrikutele, peale aseta praetud juustuviilud.

Serveeri kuskussi ja/või leivaga.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast ICA kuriren (40/2001, Grönsakswok med stekt halloumi), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 17.04.2018 11:53

Kui kasutada valmis Wokisegu saab eriti kiirelt ja maitsvalt. Külmutatud wokisegu tahab alguses pannil suts kauem olla, et vesi kenasti ära aurustuks ja kerge praadimismoment juba tekiks aga edasi saab ikka väga kiiresti maitsva ja toitva lõunasöögi. Jätan meelde!

Vike
postitatud 20.05.2018 19:25

Mina olen sama wokisegu kasutanud, kuid lisanud sinna edamame ubasid ja veidi teriyaki kastet :). Proovin järgmine kord halloumiga ka!