Pohlakrõbedik

Krõbeda kaera- ja rukkihelbekattega pohladessert.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

5 dl pohli

0.5 dl suhkrut

Purukate:

2 dl kaerahelbeid

2 dl rukkihelbeid

150 g võid

1.5 dl fariinsuhkrut

Serveerimiseks:

vanilje- jäätist

Valmistamine

Laota pohlad ja suhkur võitatud ahjuvormi.

Sulata või, sega kaerahelbed, rukkihelbed ja fariinsuhkur. Jaota segu pohladele.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

Serveeri pehme jäätisega.

Soome Valio retsept (Kauriin puolukkapaistos). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 28.04.2010 09:36

Mõnus magustoit.Teinekord pohladele eraldi suhkrut ei lisaks.