Kohupiimakotletid köömnetega

Köömnetega sõrnikud on kerge eine või eelroog. Serveeri hapukoore ja toorsalatiga.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g kuivemat/teralist kohupiima

1 dl nisujahu

1 muna

1 tl köömneid

2 sl hapukoort

soola

Paneerimiseks:

mannat või riivsaia

Praadimiseks:

võid

Valmistamine

Sega kõik ained kausis ühtlaseks, lase tainal 15 minutit paisuda.

Vormi märgade käte abil väikesed, umbes 1-2 cm paksused pätsid (mina vormin kuus sõrnikud sellest kogusest, mõlemale sööjale 3).

Veereta kotlette riivsaias või mannas. Prae võis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 14.12.2011 16:58

Maitsev ja kerge lõunasöök. Kasutasin ricottat ja paneerimiseks riivsaia. Salatiks riivisin porgandit.