Kana-paprika panniroog

Kasuta erivärvilisi paprikaid; lihaks sobib nii kana rinna- kui ka kintsufilee.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

500 g kana kintsu- või rinnafileed

1 suur sibul

3 (erivärvilist) paprikat

400 g purk konservitud purustatud tomateid

2-3 sl hakitud peterselli ja/ või murulauku

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika kanafileed peenikesteks ribadeks. Koori sibul, lõika pooleks ja seejärel viiludeks. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja lõika peenikesteks ribadeks. Haki petersell.

Kuumuta pannil õli, lisa kanatükid ja sibulaviilud ning pruunista kiiresti kergelt. Lisa paprikad, kuumuta 3-5 minutit. Lisa tomatid ja petersell, maitsesta soola ja pipraga. Kata pealt kaanega ja kuumuta madalal kuumusel 15 minutit (võib ka kauem; kui kaste liiga vedel tundub, võid mõned minutid ka ilma kaaneta kuumutada). 

Serveeri värske salati ja keedetud riisi või kartulitega. Kaunistuseks puista peale veel veidi peterselli. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

eeke
postitatud 23.05.2010 15:07

Hea kerge, kiiresti valmiv argiroog, maitseb kogu perele!

Akaatsia
postitatud 05.01.2015 11:56

Väga maitsev ja kiire kõhutäis.

Pille
postitatud 05.06.2017 09:10

Lihtne pereeine, meeldis üldiselt kõikidele pereliikmetele.

Hexy
postitatud 13.12.2021 21:15

Maitsev õhtusöök sai, sõime kartuliga.