Garam masala kana

Lihtne indiapärane kanahautis, mida võiks serveerida keedetud riisi ja värske salatiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kanafileed

1 tk sibulat

1 sl võid

1 sl garam masalat (india maitseainesegu)

1 tl Cayenne'i pipart

1 tl suhkrut

0.5 tl soola

400 g purustatud konservitud tomatit

2 dl 10% rõõska koort

hakitud värsket maitserohelist

Serveerimiseks:

keedetud riisi

Valmistamine

Lõika kanafileed ribadeks. Koori sibul, lõika pooleks ja seejärel viiludeks.

Kuumuta suurel pannil või, lisa kanafileeribad ja pruunista need keskmisel kuumusel.
Alanda kuumust, lisa sibulaviilud ning prae veel 5 minutit.

Puista peale Cayenne'i pipar, sool, suhkur ja garam masala maitseainesegu. Lisa tomatid ning sega läbi. Kuumuta madalal kuumusel umbes 10 minutit, kuni kaste pakseneb.

Sega juurde rõõsk koor, kuumuta läbi. Serveeri keedetud riisiga.

Nipid ja soovitused:

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 31.07.2009 09:10

Kiire ja maitsev. Garam Masala annab mõnusa kaneelimeki man, tomat pehmendab maitseaine magusust. Cayenne'i pipra puhul piirduksin 1 tl. Sõime pruuni riisi ja rohelise salatiga.

Avalanche
postitatud 05.02.2018 20:59

Väga maitsev, kiire ja lihtne toit argipäeva õhtuks. Kuna sööjate hulgas oli ka lapsi, jätsin igaks juhuks cayenne'i pipra ära.