Pirni-tikrikeedis

Hõrk pirni-tikri kooslus, millele sidrunimahl lisab veidi hapusust.

Kogus
0,75 liitrit
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g tikreid

750 g pirni

1 tk sidrunit (mahl)

500 g moosisuhkrut

2 cl pirni- likööri soovi korral

Valmistamine

Koori ja puhasta pirnid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Sega sidrunimahla ja tikritega, lisa suhkur.
Kuumuta tugevalt 3 minutit ja lisa soovi korral liköör.
Eemalda vaht ja pane kuum keedis kuumutatud 0,75-liitrisesse purki.

Pereköögi retsept (August 2000)
LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 03.08.2011 22:12

Oleks tahtnud likööri lisada, aga nu polnud kodus. Ei olnud päris minu maitse