Kuum- ja külmsuitsukalasalat

Siin salatis on kasutatud nii kuum- kui ka külmsuitsukala. 

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g meelepärast kuumsuitsukala

2 külmsuitsutatud heeringafileed või 1 külmsuitsumakrell ehk skumbria

1 sibul

200 g hapukoort

200 g majoneesi

hakitud maitserohelist

Valmistamine

Lõika puhastatud kalad väikesteks tükkideks. Lisa peeneks hakitud sibul.

Sega soolaga maitsestatud hapukoore ning majoneesiga. Puista peale hakitud tilli ja pane tunniks ajaks külmkappi.

Serveeri röstitud rukkileivaga.

Peeter Kardi retsept ilmus ajalehes Postimees Arter 18.5.2002. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja llse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 07.05.2010 15:01

väga maitsev ja sibulaga ei mksa koonerdada ;)

Pille
postitatud 07.06.2020 15:55

Liilia tegi sellise pildi ka:

piruk
postitatud 12.08.2013 18:31

mina lisasin veel kodujuustu. Värske kartul ja paks võikiht rukkileival on kohustuslik :)