Taani kartulivõileib peekoniga

Üks tõeliselt tore Taani einevõileib - rukkileib keedukartulitega.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 viilu rukkileiba

50 g (pikantselt maitsestatud) toorjuustu

200 g viilutatud keedetud kartuleid

6 õhukeselt viilutatud redist

1 dl värsket maitserohelist - nt

tilli või harakputke või peterselli

0,5 tl valgeveiniäädikat

Kaunistuseks:

2 viilu krõbedaks praetud suitsupeekonit

värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Määri rukkileivaviiludele toorjuustu, siis laota peale keedukartuliviilud.

Sega viilutatud redised, hakitud maitseroheline ja äädikas omavahel, pane kartulitele.

Kaunista krõbeda peekoni ja musta pipraga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR