Võileivatort on parim valmistamisele järgneval päeval. Kui soovid juba paari tunni pärast võileivatorti pakkuda, siis niisuta leiva- või saiaviile neid mineraalvee või jahtunud puljongiga kergelt pintseldades.
Sega peenestatud tuunikala, kodujuust ja hapukoor ühtlaseks massiks. Maitsesta hakitud porru või maitserohelisega ja sidrunimahlaga.
Määri kolmveerand tuunikalatäidisest serveerimisalusele kihiti asetatud leiva- või saiaviiludele, suru kokku ja pane pooleks tunniks raskuse alla.
Valmista pealmise kihi ja külgede määrimiseks ürdivõie: lisa vahustatud võile hakitud petersell ja basiilik, maitsesta soola ja pipraga. Sega see alleshoitud tuunikalatäidisega ühtlaseks. Määri võileivatordi peale ja külgedele. Kaunista võileivatort tomati- ja keedumunarataste, tuunikalatükikeste, krevettide ning tilliga, lisa ka musta pipart. Võileivatordi küljed kata salatilehtedega.
Merehõnguline tuunikalatort
Võileivatort on parim valmistamisele järgneval päeval. Kui soovid juba paari tunni pärast võileivatorti pakkuda, siis niisuta leiva- või saiaviile neid mineraalvee või jahtunud puljongiga kergelt pintseldades.