Türgi ürdipannkoogid

Soovi korral serveeri hommikusöögilauas koos türklaste valge juustuga (beyaz peynir).

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl piima

1,25 dl nisujahu

4 muna

1,25 dl peenelt hakitud peterselli

1,25 dl peenelt hakitud rohelist sibulat

1,25 tl peenelt hakitud tilli

soola

oliiviõli

Valmistamine

Pane jahu ja piim kaussi ning vispelda ühtlaseks. Lisa munad ja vispelda ühtlaseks. Maitsesta soolaga, vispelda. 

Sega juurde hakitud maitseroheline. 

Kuumuta 20 cm läbimõõduga praepann. Lisa pannile u 1 tl oliiviõli ja määri pintsliga laiali. Tõsta pannile väike kulbitäis tainast ja pööra panni, et tainas jaotuks ühtlaselt. 

Küpseta pannkook alt helekuldseks, siis pööra spaatli abil ümber ja küpseta ka teiselt poolt. 

Küpseta samal moel ka ülejäänud pannkoogid.

Retsept siit ja siit.

LISA KOMMENTAAR