8-10 kartulit
2 muna
3 sl nisujahu
1 sibul
3 sl võid
4 sl hapukoort
soola ja musta pipart
maitserohelist vastavalt soovile
- näiteks peterselli või tilli
Serveerimiseks:hapukoort
Koori kartulid, lõika keskmise suurusega tükkideks. Keeda soolaga maitsestatud vees 20-30 minutit, kuni need on pehmed.
Haki sibul peeneks ja prae pannil võis keskmisel kuumusel kuldseks.
Kui kartulid on keenud, siis kurna kartulid ja tambi kartulid katki.
Lisa kartulitele munad ja praetud sibul, maitsesta soola-pipraga. Kui kartulisegu on liiga vedel, lisa veidi jahu.
Kuumuta praepann keskmisel kuumusel, lisa taimeõli.
Vormi kartulisegust kotletid, veereta neid jahus. Prae kartulikotletid mõlemalt poolt kuldseks (1-2 minutit ühelt ja 1-2 minutit teiselt poolt).
Serveerimiseks kalla peale hapukoort ning puista üle värske hakitud peterselli või tilliga. .
Retsept siit.
Moskva kartulikotletid
Картофельники по-московски.