Naadi-Chimichurri

Kasuta võimalikult noori naadilehti!

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl noore naadi lehti ja varsi

1,25 dl värsket punet

2 suurt küüslauguküünt

2 sl valge veini äädikat või õunaäädikat

0,5 tl soola

1,25 dl oliiviõli

Valmistamine

Kui kasutad köögikombaini, siis pane kõik ained köögikombaini ning töötle ühtlaseks. 

Kui kasutad musklijõudu, siis haki naat, pune ja küüslauk hästi peeneks, sega juurde äädikas, sool ja õli. 

Kasuta grillitud liha või köögiviljade kõrvale, määri kreekeritele või röstsaiale jne. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR