Grillitud paksoi

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

4 Shanghai paksoid

15 g seesamiseemneid

4 sl seesamiõli

3 sl sojakastet

2 sl kecap manis

4 sl oliiviõli

Valmistamine

Kuumuta grillpann.Lõika paksoid pikuti pooleks ja tõsta grillpannile. Grilli 4-5 minutit lõikepinna poolt.

Rösti seesamiseemned praepannil kuldseks, tõsta kaussi ja lase jahtuda. Lisa kaussi oliiviõli, sojakaste, seesamiõli ja ketjap manis ja vispelda kõik omavahel ühtlaseks.

Pintselda grillitud paksoid marinaadiga ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 01.04.2020 12:14

Üllatavalt maitsev sai. Seda saab ilmselt ka panniga teha, kui parasjagu grillihooaeg pole.