Küpsisetainahummus

Viimaste aastate suur trendiroog on magus hummus. Kui šokolaadihummus meenutab šokolaadipudingit, siis hele hummus meeldib kõigile, kes armastavad toore küpsisetainaga maiustada. Lastele meeldib eriti see viimane!
 Söö mõlemat lihtsalt lusikaga, määri saiale või kasuta magusa dipikastmena.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud kikerherneid

3 sl kiirkaerahelbeid

3-4 sl vahtrasiirupit või kasesiirupit

1 tl vanillisuhkrut või vanilliekstrakti

0,25 tl soola

paar lusikatäit šokolaadipiisakesi või hakitud šokolaadi

Valmistamine

Kalla kikerherned sõelale ja loputa hoolega. Pane kõik ained peale šokolaaditükikeste kõrgesse anumasse ja peenesta saumikseriga ühtlaseks.

Sega juurde šokolaaditükid ja serveeri.

Retsept ilmus ka ajakirja Kodu&Aed 2020. a veebruarinumbris, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 18.02.2020 20:29

See oli suur laste lemmik! Kaerahelbed andsid isegi kerge küpsisemaitse kogu desserdile.