Aedviljad maapähklikastmega

Kiirestivalmiv köögiviljalisand nuudlite või riisi juurde. Meie kasutasime Härmavili pajaroog külmutatud aedviljasegu.

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 sl rapsiõli või maapähkliõli

2 hakitud või viilutatud küüslauguküünt

4 sl sojakastet

2 sl maapähklivõid (ühtlast või tükikestega)

300 g Härmavili pajaroog külmutatud köögiviljasegu

Serveerimiseks:

keedetud riisi või munanuudleid

Valmistamine

Tõsta Härmavili pajaroog segu tund-kaks enne söögivalmistamist toatemperatuurile sulama, aga see pole hädavajalik.

Kuumuta suurel praepannil õli. Lisa hakitud küüslauk ja Härmavili pajaroog. Kuumuta segades keskmisel kuumusel 5-7 minutit, kuni köögiviljad on läbi kuumenenud. 

Samal ajal sega väikeses kausis või tassis sojakaste ja maapähklivõi omavahel. Lisa pannile, kuumuta veel 1-2 minutit segades.

Serveeri koos keedetud riisi või nuudlitega.

Nipid ja soovitused:

  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega sojakastet ning serveeri riisi või riisinuudlitega. 
LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 08.01.2020 23:59

Üllatavalt lihtne ja hea. Härmavili Pajaroog tükid on tegelikult pisikesed, sobiksid igasugu vokiroogadesse.

Narkolepsia
postitatud 10.01.2020 17:15

Kiire ja maitsev, aga järgmisel korral teeksin soja-pähklikastet natuke rohkem - roog oleks võinud natuke kastmesem olla. Serveerisin riisiga.

Elsa
postitatud 15.11.2020 21:26

Ülihea ja lihtne, ideaalne kiirtoit - riisinuudleid, külmutatud köögivilja, küüslauku, sojakastet ja maapähklivõid on kodus ju ikka ning valmib kiirelt ja kerge vaevaga :)