Peaaegu rosolje

Peedisalat kodujuustu, suitsukana ja konservubadega.

Kogus
kahele-kolmele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300-500 g riivitud keedetud peeti

300 g suitsukana (u 3 kintsu)

400 g purk konservitud valgeid ube

3-4 marineeritud kurki

330 g kodujuustu

soola ja musta pipart

hakitud maitserohelist

Valmistamine

Sega kausis riivitud peet, puhastatud ja tükeldatud suitsukana, nõrutatud konservoad, hakitud kurk ning kodujuust omavahel.

Maitsesta soola-pipraga, soovi korral sega hulka hakitud maitserohelist. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Johandra-Lisett Iljušini raamatust "Lihtsuse võlu taldrikul" (2019, Rahva Raamat). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Tiina
postitatud 29.10.2019 23:11

Täitsa mõnus salat, head kokkusobivad maitsed, aga ma paneks ikkagi kodujuustu asemel majoneesi-hapukoorekastet.

Liis Lagejärv-Villem
postitatud 11.01.2022 12:58

Kõlab lihtsalt ja maitsvalt :)