Kana-arbuusisalat

Põnev toekas salat suvistele aiapidudele!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 kana rinnafileed

1 suurem või 2 väiksemat Rooma salatit

5 dl seemneteta arbuusi kuubikuid

125 g fetajuustukuubikuid

50 g mandlilaaste

4 tl palsamiäädikakreemi

soola

2 tl broilerimaitseainet

1 sl oliiviõli

Valmistamine

Rösti kuumal kuival pannil mandlilaastud kergelt kuldseks. Tõsta pannilt ära ja lase jahtuda.

Lõika arbuusist umbes 1,5 cm küljepikkusega kuubikud.

Määri kanafileed mõlemalt poolt õliga ning seejärel maitsesta soola ja broilerimaitseainega. Prae kuumal pannil mõlemalt poolt umbes 4-5 minutit, kuni kanafileed on seest küpsed ja pealt kaunilt kuldsed. Tõsta kõrvale.

Aseta vaagnale tükkideks rebitud rooma salat, puista peale arbuusikuubikud ning murendatud fetajuust. Tõsta peale viiludeks lõigatud kanafileed, puista üle mandlilaastudega. Viimasena nirista peale palsamiäädikakreem ja serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud siit. Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR