Mustika-ingveri Bellini

Seda mustikakokteili võib teha nii alkoholiga kui ka ilma. Väga mugav on siin kasutada Küllus ÖKO metsmustikanektarit.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 dl värskeid mustikaid

2 tl peenelt riivitud ingverit

2 tl suhkrut

1 sl sidrunimahla

2 dl Küllus ÖKO metsmustikanektarit

3 dl vahuveini või gaseeritud õunamahla

Valmistamine

Pane mustikad, riivitud ingver, suhkur ja sidrunimahl klaasi sisse ja tambi mustikad katki. Lase 5-10 minutit maitsestuda, siis hõõru läbi peene sõela. (Sõelale jäänud massi võid niisama põske pista). 

Jaota segu kahe vahuveinipokaali vahel, lisa Küllus metsmustikanektar ja seejärel vahuvein või kihisev õunamahl/õunalimonaad. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 30.05.2019 07:26

Mõnus ja mustikane! Meie kasutasime Öun Drinks öunalimonaadi ja Küllus ÖKO metsmustikanektarit.