Sealihakanapeed

Marineeritud seafileega ja toorjuustuga suupisteampsud.

Kogus
36 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

680 g sea sisefileed

1,5 tl küüslaugupulbrit

1 tl uhmris tambitud kuivatatud rosmariini

1 tl kuivatatud tüümiani

0,75 tl purustatud musta pipart

0,5 tl soola

1 pikk sai (baguette)

4 sl oliiviõli

180 g ürdi-küüslaugu toorjuustu

3 sl seemneteta vaarikamoosi või maasikamoosi

värsket tüümiani kaunistamiseks

Valmistamine

Kuumuta ahi 220°C. 

Sega väikeses kausis küüslaugupulber, rosmariin, tüümian ja sool-pipar. Hõõru saadud segu seafileele. Tõsta liha ahjupannile ning küpseta 220-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni liha sisetemperatuur on 71°C. 

Võta liha ahjust välja, lase 10 minutit jahtuda ja siis lõika 5-6 mm paksusteks viiludeks. 

Lõika pikast saiast 36 viilu, pintselda need oliiviõliga, laota ahjuplaadile. Küpseta 220-kraadises ahjus 1-2 minutit, kuni saiaviilud on kergelt kuldsed. 

Määri igale saiaviilule ürdi-küüslaugu toorjuustu, siis aseta peale lihaviil, veerand teelusikatäit keedist ning väike tüümianioksake. 

Idee siit.

LISA KOMMENTAAR