Sega väikeses kausis küüslaugupulber, rosmariin, tüümian ja sool-pipar. Hõõru saadud segu seafileele. Tõsta liha ahjupannile ning küpseta 220-kraadises ahjus 20-25 minutit, kuni liha sisetemperatuur on 71°C.
Võta liha ahjust välja, lase 10 minutit jahtuda ja siis lõika 5-6 mm paksusteks viiludeks.
Lõika pikast saiast 36 viilu, pintselda need oliiviõliga, laota ahjuplaadile. Küpseta 220-kraadises ahjus 1-2 minutit, kuni saiaviilud on kergelt kuldsed.
Määri igale saiaviilule ürdi-küüslaugu toorjuustu, siis aseta peale lihaviil, veerand teelusikatäit keedist ning väike tüümianioksake.
Sealihakanapeed
Marineeritud seafileega ja toorjuustuga suupisteampsud.