Panniroog suvikõrvitsa, sinihallitusjuustu ja kukeseentega

Lihtsalt ja kiirelt valmiv panniroog maitseb eriti hästi koos keedetud värske kartuliga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g suvikõrvitsat

2-3 suurt sibulat

2 sl õli

200 g kukeseeni

3-4 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

50 g sinihallitusjuustu

hakitud värsket tilli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta pannil õli.Lõika sibul ratasteks ja hauta 3-4 minutit õlis. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks, viiluta, lisa pannile ja hauta 2-3 minutit. Lisa puhastatud ja vajadusel tükeldatud kukeseened. Kuumuta veel 3-4 minutit. 

Vala pannile vahukoor, lisa tükeldatud sinihallitusjuust ja sega, kuni juust on kastmes enam-vähem sulanud. Sega juurde hakitud till, maitsesta soola-pipraga ja serveeri. 

Pille Endeni retsept ilmus ajalehes Postimees, 19.8.2017. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 12.07.2021 13:22

Maitsev vaheldus klassikalisele seenekastmele.