Veisesüdame-tartar

Maitsva tartari saab ka veisesüdamest.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

225 g hästi värsket veisesüda

2 munakollast

1 hakitud marineeritud kurk (kornišon)

0,5 tl loputatud ja nõrutatud kappareid

1 viilutatud punane linnusilmatšilli

1 tl hakitud punast sibulat

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

10 viilu baguette'i või ciabatta't

oliiviõli

Valmistamine

Puhasta veisesüda liigsest rasvast, kelmetest ja kõõlustest. Lõika liha esmalt õhukesteks viiludeks, seejärel haki kahe hästi terava noa abil hästi peeneks. 

Sega õrnalt juurde munarebud, peenelt hakitud kornišon, kapparid, tšilli ja punasibul. Maitsesta meresoola ja musta pipraga. 

Tõsta kahele taldrikule, serveeri kohe koos õliga pintseldatud ja grillitud saiaviiludega. 

Loe veel:

Allikas: The Globe and Mail, retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 17.09.2017 20:16

Mulle sellised toored lihad maitsevad, veisesüda sobib tartariks väga hästi