Kana mangotšatniga

Lõuna-Aafrika maitsetega retsept. Ettevalmistustööd võtavad vaid 5 minutit!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
1 tund
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl oliiviõli

1 väike sibul

1 küüslauguküüs

1 punane tšilli

6 sl mangotšatnit

1 sl Worcesteri kastet

6 sl majoneesi

8 luu ja nahaga kanakintsu või kanakintsufileed

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

rohelist salatit

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. Haki sibul ja küüslauk peeneks. Eemalda tšillilt seemned, haki tšilli. 

Kuumuta õli praepannil keskmisel kuumusel. Lisa sibul, küüslauk ja tšilli ja prae paar minutit, kuni sibul pehmeneb. Sega juurde mangotšatni, Worcesteri kaste ja majonees. Maitsesta vajadusel soola-pipraga. 

Aseta kanakintsud sobiva suurusega ahjuvormi, tõsta tšatnisegu peale. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni kana on küps ja kaste mõnusalt kleepjas. 

Serveeri värske rohelise salatiga. 

Loe veel:

Allikas: BBC Good Food, retsepti testis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 26.03.2017 09:45

Väga mahlane roog ja meeldib kindlasti neile, kellele meeldivad veidi puuviljasemad ja natuke magushapukad road. Meie viieliikmelises peres sõid neli liiget suure heameelega, üks pirtsutas, aga talle ei meeldi "magusad asjad soolastes toitudes" :)

pisikene
postitatud 07.09.2017 11:41

Väga hea, me lisasime veel sina juurde sinihallitus juustu, mis sobis sinna ideaalselt. Kõik kiitsid. Teen kindlasti uuesti seda :)