Tikusuupisted

Üsna klassikaline kooslus juustu, singi ja minikurgi ehk kornišoniga. Nami-Nami kasutas Saaremaa mahejuustu.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

meelepärast Saaremaa juustu

suitsusinki või keedusinki

marineeritud minikurke e. kornišone

Valmistamine

Lõika juust ja sink enam-vähem ühesuurusteks tükkideks (1 cm x 1 cm). Lüki kokteilitiku otsa esmalt kurk, siis sink ja viimasena juust. 

Serveeri kohe. 

Nipid ja soovitused:

  • USAs kutsutakse analoogset tikusuupistet "Cuban sandwich" ehk Kuuba võileivaks, kuna nii sink, juust kui ka marineeritud kurk kuuluvad kuulsa Kuuba võileiva vahele (seal on veel üht-teist)
  • Valik tikusuupisteid Nami-Namis

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 27.12.2016 19:15

Klassikaline tikuvõileib. Neid minikurke on õnneks tänapäeval vabalt saada.