Šokolaadikreemiküpsised

Tarplani Provansaal Premium majonees sobib oma kõrgema rasvasisalduse pärast väga hästi ka küpsetamiseks. Siin on Andra Kalda kasutanud just seda majoneesi mõnusate šokolaadikreemiküpsiste valmistamisel.

Kogus
u 30 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

80 g võid

50 g Tarplani Provansaal Premiumi majoneesi

60 g suhkrut

100 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi

2 muna

400 g nisujahu (u 6,5 dl)

1 tl küpsetuspulbrit

Valmistamine

Mikserdada või, Provansaal Premium majonees, šokolaadikreem ja suhkur omavahel korralikult segamini. Lisa munad ning mikserda uuesti.

Teise kaussi pane jahu ja küpsetuspulber ning sega läbi. Lisa pool jahusegust teistele komponentidele ning sega, lisa teine pool ning sega uuesti. Tõsta tainas 30 minutiks külma tahenema.

Võta supilusikaga tainast peopesale, veereta kiiresti palliks, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning vajuta lamedaks. Tee nii kogu tainaga.

Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

  • Tainast jagub 1,5 ahjuplaaditäie jaoks.
  • Soovi korral määri kahe küpsise vahele šokolaadikreemi ning vajuta küpsised omavahel kokku.

Retsept ja foto: Andra Kalda

LISA KOMMENTAAR